jag skulle dö för den här

Hur fin som helst! Jofama by Kenzas höst/Vinter kollektion.. Det är lätt än sån här jag ska traska runt med i vinter :D Buuut the problem.. Vilken färg är finast ;(
Jag tror faktiskt jag gillar den svarta mest :)

På onsdag blir det berlin!

Längtar längtar längtar! Ska blandannat besöka Berlinmuren. Hur nice är inte det? Sen massa shopping ofc. Jag har ju aldrig varit i Berlin så det ska bli jätte spännande faktiskt. Så får jag ju tid att jobba på brännan med ;)

Sen efter Berlin ska vi åka till ett ställe som heter Tropical island, "inumhus thailand" typ. Finns flera pooler, Gym, Spa, Djungel, Resturanger.. typ allt ju :O Det är 26 grader varmt där inne och är lika stort som 6 globen! Rymmer alltså eifeltornet liggande och frihetsgudinnan stående. och inte minst sandstrand på 200m! Tror detta kommer att bli höjdpunkten på resan faktiskt :) Hur taggad som helst!!


Är det bara jag som tycker det är jätte spännande med tysk historia osv. Typ hitler och sånt där?
Och jag lovar det kommer att bli massor av bilder!

okej stort missförstånd!!!

Ang detta inlägget <klick> så har jag CITERAT en annan blogg det är alltså ABSOLUT inte jag som har haft sex med en hund!! Så ni som kommentera: Ni missuppfattat inlägget!!


haha..

Snygga stövlar!

ååh vill ha dem här.. Är trött på mina blåa hunters ;(

Sommar

So how come when I reach out my fingers It seems like more than distance between us?
Så äntligen sommarlov. Jag har faktiskt bara tagit det lugnt, "chillat". Livet är gött nu! På lördag åker jag till Nelly i borås för sommarshopping, sedan vidare till mormor (Käka jordgubbar och äta bullar..) resan fortsätter till min kära farmor som jag ska stanna hos i några dagar :) (Ännu mer bullar!)

Den 9 Juli åker jag till spanien för att spela fotbollscup! längtar nåt så enormt. by the way, fick min första gula kort någonsin idag.. Haha "grattis" till mig ;) typ..

Har kommit på att min font på bloggen är otroligt störande och ful! (Textstilen är det för alla inkompetenta) Skämt o sido ;) Ska göra något åt det.. NU..!

jag är patetisk

Saknar min blogg :( har jag skrivit innan, bloggar jag än vecka. Sedan tröttnar jag. Sen saknar jag det. Osv.. JAG HAR JU INGEN DATOR FÖR TILLFÄLLET HELLER! Så jävla surt. Ska fan spara och köpa en dator som inga föräldrar har någon rätt att ta sen ska jag skaffa ett eget internet med som dem fan inte kan stönga av!! Blir så sur.



Fin klänning huh??? 399 kr bara!! värt.

Hemma

Kom hem från förbundstämman igår, nice! Idag har jag bara chillat, sjukt gött att vara ledig :) vad är vi ens lediga för by the way?? Skitsamma haha ;) Sitter här och käkar kakor vet inte vad jag ska hitta på. Är i alla fall så ofräsch och ful man kan bli för tillfället.. Funderar på att göra något åt detta, men orkar jag? nä.

RSS 2.0
ForHair.se
Gratisbio.se
ESafe.se
Club4Beauty.se