hemma och död.. typ

Jag hängde med mamma och hennes kompis idag för dom skulle typ sälja gamla barnkläder eller något.. :) Ganska kul, trodde jag inte! :O Men aja.. Ska snart dra till Becca, kommer nog bli skitnajs ;) Aja jag sover hos Rebecca så blir antagligen ingen bloggning och om det blir det så blire utan bilder.
Kinde of boored...
Ego haha :)
Mamma ♥♥ Är vi lika eller? Jag kanske är liiiiiite brunare bara haha ;)
Outfit med becca i bakgrunden :D Jajaja det är stökigt i knooow
Ego Ego Ego

hos tom

är hos tom sitter vid datorn meeed davve :) vi ska snart dra och så sover rebecca hos mig! pössshajjjjj

klar o redo

Är med Rebecca och vi har fixat oss nu :) Vi drar antagligen till lerum men det är e suuuuure.
facelooooki

trööött

Var ledig från skolan idag eftersom vi har en så kallad indiendag där vi ska jobba och samla ihop 100 var.. Tyvärr har jag ju sovit hela dagen då :) Skulle vara med Siri idag men hon är sjuk, så tror det får bli en chill dag. Städa lite typ, det behövs! Ska ju upp extremt tidigt imorgon. Bloggar om det händer något.. Fast jag tror det kommer bli ganska kass uppdatering :)

goo floda, eller neeeee skoja mena tollered!

Hemma från matchen, vårt lag har precis gått över från floda till tollered och är såhääär nära på att skrika "Komigen floda!" hela tiden..:P Så är vi på flodad kontsgräs och jag tänker: Gött att vara "hemma" Men ne det är vi ju inte.. jag är ju fan tolleredare.. Får vänja mig vid det haha ;) Aja matchen gick väl sådär för min del, känner mig inte nöjd. Jag vet precis var jag bör stå, vilka bollar jag borde springa på, men konditionen sviker mig. Känns skitsurt att inte kunna göra sitt bästa! Men nu jäääääääävlar!

SEN SOM FAN

Jag är jätte sen nu! Men bara för att jag är världens bästa så bloggar jag ändå! Idag efter skolan blir det stan med Oliver! Ska köpa löshår och sen ska vi göra en sak som är hemligt... ;) Eller njaaa, men jag vet ju inte om mamma läser detta?? Mammi är du där?? ♥

'

Löshåret sålt

Det gick snabbt! ;)

Loooooove shoes

HJÄLP MIG! Vilka ska jag köpa? 




Så här såg jag iallafall ut :)

Förlåt för extremt dåliga bilder memen.. ;)

jag och rebecca blev jagade..

Jag och Becca var ju ute och sprang så mötte vi en man som började jaga oss. Aja det här var vad som hände:

Vi gick på en stig typ så möter vi en man som kollar väldigt konstigt och säger "Hej" Jag svarar självklart. Becca kände direkt att det var något sjukt med killen, och blev väldigt misstänksam.. Så gick vi lite och började ta kort på varandra och här har ni beviset på det. Den här bilden tog vi alltså precis då, plus några till.
Den här bilden är tagen precis innan vi började springa ungefär..

Sen ser vi hur mannen (Eller killen kanske runt 30) vänder precis när han kommit så långt att vi inte ser honom och börjar gå mycket bestämt mot oss. Detta låter som ingenting, men hade ni varit där hade ni förstått! Jag och Becca började springa och låtsades att vi bara skulle fortsätta våran joggingrunda men i själva verket var vi livrädda! När vi kommit ifrån stigen och in på en väg ser vi att en bil står parkerad. (För er som bor i floda var detta den promenad stigen drängsered sidan, där man springer allé 8an) Vi fortsätter springa, det var verkligen något riktigt konstigt med killen.. Ni har säkert känt så någon gång? Sen säger Becca att vi ska gömma oss så vi gör det, typ vid en brygga eller i ett träsk bredvid en brygga. När vi ligger där ner så hör vi hur en bildörr stängs och ser sedan hur bilen kör mot oss. Jag syndes lite där jag låg så när mannen ser mig då bromsar han plötsligt och går mot oss. Rebecca låg verkligen och skakade! Han går fram mot mig, även nu med bestämda steg och stannar och kollar på oss. Jag låtsades som jag och Becca bara tog kort på varandra för att inte det skulle vara så uppenbart att vi gömde oss. Sen säger han "ursäkta" Stannar en sekund till och kollar på oss sedan går han ut på en brygga och börjar kolla ut på vattnet. Här har ni bilderna jag tog:
Förlåt Rebecca... haha tog alltså dfena bilden för att det inte skulle vara uppenbart att vi gömde oss. Utan bara tog bilder liksom.. Halvt lyckad!

Då börjar vi springa allt vad vi kan. Mannen vänder sig om och går bestämt nu också mot bilen och hoppar in. Vi springer allt vad vi kan och precis när vi kommer till en till stig där inte bilar kan köra så ser vi billampor och vi fortsätter springa. Bilen stannar där den inte kan köra längre. 

Det här låter inte som någonting, det tycker jag inte heller nu när jag berättar det i efterhand. Men jag har aldrig varit så jävla rädd i hela mitt liv! Känslan av att veta att man har en bil efter en och bara springa allt vad man kan är ingen jag vill uppleva igen. Tack och lov att bilvägen tog slut..Nej en sak säger jag, från och med nu springer jag bara där jag är helt säker!

Ut och springa nu

Bara för Becca blev så enormt ful på denna bilden så...aa.. ska ni få ett gott skratt ;)


Sara tipsar #1

Ny kategori haha ;) Tänkte att jag kan ge tips också här. Låter det intressant? Okej till första tipset då :D Har ni någonsin kommit hem från skolan och vart så sjukt sugna på godis, eller något annat sött? Du skulle tänka dig att äta 1 hel chokladkaka och lite till typ? Händer iallafall mig all the time. Så istället för att synda och äta den där suuupergoda men jävligt onyttiga chokladen så finns världens bästa grej. Färdiga påsar med frukt! Bara att hälla lite i en skål och värma i mikron, du blir genast mindre sötsugen plus att det är enormt gott och enkelt. So try it!! ;)

hemma igen, med en ful random tjej?????

Såå nu är jag hemma :)
Drog till lerum för att träffa Siri, så chilla vi lite va på gården (Svintråkigt va det..) Så vi drog till floda gården istället, där va det helt okej! ;) Nu sitter min plutt och klagar.. så får nog sluta blogga nu..
uppstoppad som siri sa haha..

rapunzel hår tillsalu

Jag beställde ju löshår från Rapunzel för inte så längesen som redan från början vart alldeles för mörkt! :( Nu är det heeeelt fel färg. (vägrar färga mitt hår) Men håret är ju i riktigt bra skick och otrolig kvalité så tänkte sälja det! Har tvättat det jätte noga, ska ta lite bilder på det när de har torkat med :) Så är det någon som är intresserad?

haha... på tork.
By the way mittbena. Ja eller nej?

Älskling, varför är du slut i storlek 38??

:( :( :(

Farmor du är bäst!

Kolla vad farmor köpt till mig? Trosor från vicktoria's secret! Är skitglad, det går ju inte att få tag på i sverige. Tack ♥

Framifrån ;)
Bakifrån.
love!

vad tycker ni?

Nu börjar jag blogga igen!
Tänkte ju fixa en design osv, men vet ni? Det gick inte. Ingen inspiration eller något sånt. Har suttit och kollat på koderna och tänkt: Jag orkar inte.. Så det fick bli en header och lite småfix sålänge! Fast lär ju inte fixa en hel design på ett tag ;)
Eftersom att bloggen har varit låst så pass länge har säkert många bloggläsare "glömt bort" min blogg. Men jag hoppas att alla hittar tillbaka och fortsätter att läsa =)


lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ulliam corper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem veleum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel willum lunombro dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

Li Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie es un myth. Por scientie, musica, sport etc., li tot Europa usa li sam vocabularium. Li lingues differe solmen in li grammatica, li pronunciation e li plu commun vocabules. Omnicos directe al desirabilitá de un nov lingua franca: on refusa continuar payar custosi traductores. It solmen va esser necessi far uniform grammatica, pronunciation e plu sommun paroles.


äntligen

ny design på g, låser bloggen så länge!

RSS 2.0
ForHair.se
Gratisbio.se
ESafe.se
Club4Beauty.se