Min allra första blogg

Kom och tänka på min första i och med en fråga jag fick! Gick in och shit.. Minnen. 

Här är min allra första blogg 3 år gammal tror jag?
Shit !

Utkast: Sept. 30, 2011

Hej Sara hur blev din bror så snygg och du så ful? Är det något lurigt med generna eller luktar du bara äckligt?
Fråga min mamma??

Har du pojkvän??
Tyvärr inte :(

Vad älskar du?
Vad hatar du?
Vem är din närmaste vän?
Varför började du blogga?
Hur många besökare har du? :D
Jag älskar att vara glad och när dem dagarna man kan kolla säg själv i spegeln och säga: Fan va snygg jag är :) 
Orättvisa är nog det värsta jag vet. 
Har många nära vänner så känns fel att bara nämna en.
Min allra allra första blogg startade jag fööööör jätte längesen. Dock så gav jag aldrig ut den till någon, det var liksom ingen som hade bloggar då tyckte det var "pinsamt typ" Men då bloggade jag iallafall för att jag trodde jag skulle tjäna massa pengar på det.. haha. 
Väldigt olika. För tillfället inte alls många, runt 50 per dag ungefär. Men så går det när man aldrig bloggar :) 

VEM ÄR BÄST & SOM DU ÄLSKAR? / ANONYM
Inte siri iallafall :P
E du alltid lika ful?
Japp :(
vilka bloggar läser du? :D
Läser jätte många bloggar! Älskar att läsa bloggar verkligen. Söker hela tiden nya intressanta att läsa ;) Men läser för att ge några exempel: Kissies, Fokis, Julias blogg, Tyras, massa sminkbloggar/skönhetsbloggar/hårbloggar.. Har även en favoritblogg som handlar om mode och kläder men den ger jag inte ut :) Vill ha alla gooa tips från den bloggen för mig själv hihi!
varför skolar du hela tiden?
Därför att du glömde torka dig i röven efter du bajsat.

Hur ser ditt bajs ut?
Har du någonsin bajsat på dig?
Vad vill du bli när du blir stor? Jag tycker du ska bli en sån som städar toaletter. 
Varför är din nlogg så himla bra?
Har du någon förebild? Typ doktor mugg kanske..?
Vem är bäst att dina vänner? (säg mig!)
Inte som ditt iaf euuuww ;(
Ja i blöjjan.
Ne heldre sån som torkar gamlingar efter dom vart på toa?????
Folk tänker la på bajs när dom läser den :)(L)(L)
Ne min förebild är www.negerbloggen.blogg.se världens roligaste blogg!
Julia<3

FRÅGESTUND

¨
Kör en frågestund.. Alltid kul :)

Dag 01 – Presentera mig själv

Hm, vad ska man skriva egentligen? Ska göra mig kortfattad. Kan börja såhär: Heter Sara. Bor utanför göteborg. 160cm lång. Haha.. Lets move on ;)

Tror nog att det är svårt att beskriva mig, ena dagen kan jag tycka det och nästa något annat. Något jag får acceptera, överanalyserar det mesta. Väger argument hit och hit men nästan alltid kommer jag fram till samma slutsats: Jag tycker båda. Haha :) 

Har alltid projekt för mig, får konstiga idér hela tiden och håller på med det typ en vecka, sen är det nästa idé som gäller! Har till exempel fått för mig att använda solskyddsfaktor 24/7 - 365 dagar om året och bara använda brun utan sol produkter, För att inte bli rynkig när jag blir stor? Att bara tvätta mitt hår med endast balsam (Detta var dock en riktigt bra grej som jag rekomenderar, låter mycket äckligare än vad det är) Det höll jag faktiskt på med från midsommardagen ändå fram till någon gång i augusti :) Titt som tätt bestämmer jag mig även för att vara jätte duktig på att blogga, updatera supermycket och ta bildet till bloggen hela tiden. Vilket ni märker hur det gått.. Men aldrig talat har jag en sån idé på gång just nu.. ;) 

Man kan nog säga att jag till viss del är rätt ytlig, tycker om att ta hand om mig själv. Vårda mitt hår, Ta hand om mitt ansikte. Vet inte hur många skönhets/sminkbloggar jag läser faktiskt! Även modebloggar. Är helt galen i kläder :) Men för en snorunge utan jobb som mig är gäller det att vara sparsam. Veta hur man gör för att fjäska för föräldrarn är också en grej jag behärskar redigt bra ;) . Dock vill jag inte påstå att jag är särskilt sparsam haha..! Men har mina knep som jag tycker är skitbra, självklart kommer jag dela med mig av dem i bloggen. 

Sen måste jag ju bara lägga till: Jag älskar att hålla på med hår, Klippa, locka, platta. Har limmat in löshår på mina kompisar vilket är svinkul :) Även smink och sånt är jätte kul tycker jag! Har koll på det mesta, nya produkter, bra produkter, dåliga också vidare. Som jag sa innan läser jag brutalt många sminkbloggar, läser massa tidningar och ääälskar att  testa nya grejer. 

Och nu, mitt humör. Jag kan får ordentliga humörsvägningar.. Haha. Men jag är faktiskt rätt bra på att behärska mig, istället för att tjaffsa när jag är på dåligt humör är jag oftast helt tyst och off. Har lärt mig att det är bäst så helt enkelt :) Ingen idé att låta ditt dåliga humör gå ut över någon annan. Eller hur? Just keep it to your self.
Så vad gör jag på dagarna? "Chillar på livet" är nog en ganska bra förklaring. Är väldigt lat.. Väldigt lat. Förutom när jag är pigg då :) Haha. Som jag skrivit lite om innan så växlar jag väldigt mycket. Både med åsikter, humör.. Ja typ allt. Kan somna en kväll och tycka skinjacka är det snyggaste som finns. När jag sedan vaknar på morgonen så är det fult helt plötsligt. Men jaja skit i det nu.. Ska fortsätta vad jag gör på mina dagar: På helgerna blir det antingen feeest eller myskväll. Älskar promenader med kompisar! Vilket jag gör nästan varje kväll med 2 underbara vänner som bor precis vid mig. Tycker även väldigt mycke om djur, särskilt kaniner! Absolut finaste djuret jag vet. Älskar även hästar som jag hållt på med ett tag, men nu efter ett låååångt uppehåll så går tankarna om att dra upp det intresset igen. (Oj ännu ett projekt: Börja rida) Men om jag ska vara helt ärlig så tillbringas större delen av mitt liv till att sova :P.. Orkar inte ens gå in på det ämnet men ni som känner mig vet. 

Vad ska man mer skriva? Favoritfärg är garanterat blått. Turkost, ljusblått typ. Favorit mat.. hmm den är svårt. Men för tillfället är det nog hemmagjorda köttbullar men brunsås, lingon och potatis. Pankakor och tacos behöver jag väl inte ens nämna? Just det! Det absolut värsta jag vet är räkor och kaviar. Kommer ihåg en gång min bror och jag bråkade och han hällde kaviar i mitt hår, började gråta och skrika, sen fick mamma tvätta mitt hår för jag kunde inte med och röra det.. True story hahaha. 

Jag har världens bästa bror! Även fast han hällde kaviar i mitt hår och slår mig hela tiden. Tro mig, vare sig ni vet det eller inte så hade ni viljat ha en bror som honom. 

Jag har mycket empati för människor, försöker alltid förstå hur den personen tänker eller känner. Försöker se det från olika perspektiv. Värsta jag vet är när folk fryser ut människor, grupperar sig osv. Jag har nämligen en tendens att glömmas bort i grupper, jag vet faktiskt inte varför är nästan alltid så. Jag är person som kan ta väldigt mycket plats och kräva mycket uppmärsamhet, och jag tror det är därför folk kan "störa sig på mig" när man är i grupp. Men ibland är det även motsatsen, att jag är väldigt blyg. Jag är en person som inte gärna visar mig svag förutom till mina närmaste. Jag tycker det är en väldigt jobbig grej som jag måste bli bättre på.. Men en positiv grej är att jag har lätt för att be om ursäkt för vad jag gör vilket jag tycker är en jätte viktig egenskap :) 

Nu orkar jag inte skriva mer, men är det något ni undrar så kommentera! Haha, orkade ni läsa igenom allt det här?

Lär känna mig på 30 dagar

brukar inte göra sådana här tester, frågor-svar grej men jaja det blir väl kul :)

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03
– Mina syskon
Dag 04 – Intressen
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Den här dagen för ett år sedan
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – I min godispåse
Dag 10 – Musiksmak
Dag 11 – Mina föräldrar
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Mitt/Mina sminktips
Dag 14 – Såhär gör jag mitt hår
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Barndomsvän
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här hade jag på mig idag
Dag 23 – En önskan
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 - Min favoritresa
Dag 30 - Om det här vore min sista dag

Jackor CHECK

1159:- Zara
499:- Zara
Är jätte glad! Längtar tills dem kommer till mig. Då får vi se om jag behåller Båda, en eller kanske ingen? Åh älskar verkligen höst/vinter mode. Slipper shorts och kan dölja mina feta ben med tighta jeans.
Halvkass uppdatering, men det kommer!

Nya skor beställda

Nu är dessa snyggingar beställda! Hoppas verkligen på att dem här lika snygga i verkligen som på bild :) Här hittar ni dem. Synd att leveranstiden ligger på ca en månad.. Men värt det!

Arg inlägg innan jag drar och träffa mallis

Jag är skit irriterad just nu.. Trött på jävla attention whores! Myttar och håller på för att få sin uppmärksamhet, men vet ni? Ingen tror på er ändå -.- DRA BARA
nu lite bilder från igår.

Tjenaaa broshor

vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jo snart ska jag och Julia ut och ta bilder, sen blire assnygga designer till båda oss!! NICE HUH???????  mhmmmm skitnajs ;) JAg behöver en klänning.. Men har ingen bra :( 

Det var väl typ allt för idag. PUSS
Meee :)

fan :(

shiiit no


Kort lockigt hår

Vet att bilden är ful. Men tänkte bara visa er hur lockigt mitt hår kan vara ibland!

Nu blir det en film om horor

TJENARE BROSHOR!
Sitter här min Ziri. Haha ;) Vet att jag är jätte dålig på att skriva här. Är fan värd en smäll på käften! Någon som har lust och ge mig en? Jaja nu ska jag skriva om en mer intressant sak.
Jag har bestämt mig för att provocera sönder på min blogg. Så nu till er som känner mig, Läst min blogg sen innan också vidare, Detta är alltså bara fejk. För att det är kul och få mer läsare haha. Jaja jag vet attention whooore. Men tänkte bara skriva det så ni är ready haha ;)

Ny design ska fixas med! Skitbra huuuh? Jaja nu är det film time för turboziri och racerzara.

dagens kvällslook bara till er

PUSS<3<3<33<3<3<3<33<

Smink haha

Beställde smink för någon vecka sen från elf. Ett märke som är sjukt billigt som håller bra kvalité :) Tips att köpa därifrån faktiskt. Dock så suger vissa saker så ett tips när det gäller foundation, mascara, och sånna där grejer. Håll er ALLTID till bra grejer. Annars är ni körda :) Men borstar och sånt kan jag VERKLIGEN rekomendera. Dem är ju sjukt dyra annars, så ja.. Skitbra :P
pluuus lite mer. Helt ok.. Men så billigt så spelar ingen roll ändå :) 

jajjajaja bloggar mer sen när jag torkat!!

Haha your wet dream!!

Ne tog bara en dusch i stuprännan.. FET

Tidsinställt

Godmorgon ;) 
Tänkte göra ett tidsinställt inlägg nu för jag tvekar starkt på om jag kommer hinna blogga imorgon bitti! Haha kul att mina besökare sköt i höjden när jag skriv det där om AH kläder. Intressant ;)
Jo nu till min vecka:
Måndag.
Vill sola ska se om jag hittar någon som vill joina :) Annars blir det väl att chilla, plugga typ. 

Tisdag.
Inget bestämt. Träffa gabbe och fredrik kanske???

Onsdag.
Ta en fika med Julia. Sedan shopa. Testa några snygga jackor jag kollat på och vinterskor! Måste köpa jeans med.

Torsdag.
Vara med Emma i stallet :) 

Fredag.
Inget bestämt. Dra ut antagligen.
Lördag.
Antar att det blir utgång ;) 

Söndag.
Sova...

Adrian hammond kläder är det fulaste jag vet


På riktigt nu. AH kläder är inte fina. Dom är skitfula. Det är inte "tufft" längre.. Det är ute som fan :( Jag mår illa när jag går på stan och alla går runt med AH kläder och tror att dem är skitsnygga. Men vet ni? Det är inte fint alls! Inte ens lite fint. Jag spyr typ whääääää blläääää så fult. GE ER DET RÄCKER. Ta av er AH kläderna sätt på er något med stil. 
By the way är det någon kille som inte äger några AH kläder och som är snygg så är mitt nummer 0720142587 ♥ Hahaha ;)

Dagens facelook


Idag skulle jag...

..Tvätta, Städa, Plugga. 

Idag har jag Vart inne på facebook, Ätit pizza och spelat bloon tower defense.

Liten sara

Fortsätter att lägga ut lite bilder på "liten sara" Här är dock lite nyare bilder än dom jag la ut sist :)

Haha aoow kolla på mig vicken liten fjortis jag var! Vad kan jag vart, typ 12??
Början av förra sommaren.. Shit :P
Den här bilden måste ju typ vara minst 1 år gammal i alla fall?
Och här en bild som också är från förra sommaren. Diggar den :D

Orkar inte ju...

:( men nu måste jag stäääda hejdå

2011-09-11

Är hemma nu, Käkade asgo frukost hos Irene som hennes mamma gjorde åt oss :) 
Men nu sitter jag i min säng. Bläää har massa jag måste göra. Städa, Träna, Tvätta, Plugga.. Segt. Men ja ja. Måste man så måste man ;)
Jag igår. Bytte dock kläder sen :)

mer än 1 år gamla bilder haha

Hej kära bloggläsare ♥ Ne skoja bara med er ;)
Ikväll har jag på party, Rätt segt dock. I kungälv någonstans var det. Långt åt helvete :P Haha. Vi drog ditt rätt tidigt måste jag säga och stack hem rätt tidigt, Mathildas pappa hämta oss och körde hela vägen hem! Jätte snällt verkligen :) Men nu (Efter att ha käkat 2 paket nudlar och sprungit runt i Irenes lägenhet) Så ligger jag här medans pluttarna sover. 

Imorgon ska jag pluggade hade jag tänkt, Matte och No. Har ett rätt stort arbete i No'n om försurning som jag måste passa på och läsa lite om.. Ska be mamma hjälpa mig om hon har kommit hem en då. 

Och vet ni?? Ska göra en ny bloggdesign. Nice huh? Och börja blogga mera.. Oh shit va många gånger jag sagt det men, Jag vill verkligen nu. Och då mest för min egen skull. Att skriva vad jag gjort också för att kunna gå tillbaka och kolla, så här såg jag ut och såhär var mitt liv. Men nu måste jag säga godnatt!






förlåt Siri att det inte blev någon bild på dig men Irene hade inga på dig :O

shiiit

Snyggaste jackan? Sån här ska jag ha! Synd för er att jag inte tänker säga var jag hittat den :)

till Emma


är hos siri

haha är hos siri nu. Vi gick och köpte kakor och dricka och satte oss och käka. Sen när vi kommit nästan hela vägen hem till siri så inser vi att jag glömt min mobil osv.. Så vi fick gå tillbaka :P chill. Men nu är vi hemma hos henne.. Ska sova nuuuuu puss
nu ska jag sova. Godnatt!

FUSSBALL


bästa tidningen

Bästa tidningen kom idag!
Ska träna ikväll, ska bli kul. Ibland tänker jag "palla..." Orkar inte det är inte kul. Men varje gång jag ser en boll blir jag galen och vill bara spela fotboll. Ska be pappa ta kort någon dag med. Så ni får se lite bilder i bloggen :)
Tiden går ju så jävla fort, har spelat fotboll i måånga år nu :O Är glad att jag kan nåt, alltså vissa kan rida, vissa kan sjunga. Jag kan spela fotboll


gammal bild, jag vid bollen :)



sitter här och pluggar

shit vad klockan är mycket.. sitter här och pluggar. duktig chey. Imorgon ska jag försöka blogga lite mer!

By the way så har jag hittat en perfekt hane nu till mitt havanna projekt. Jag och mamma håller på att diskutera också :) Vi skulle ha byggt nya burar i sommras med neee när jag och mammi snackar blir det aldrig av!! Ska försöka hitta en fin hona nu också! Jag tycker det är så synd att Havanna är en såpass ovanlig färg hos kaniner! Därför ska jag försöka skapa en linje men ren havanna. I vinter blir det europas största utsällning i tyskland (förmodligen) så ska bli skit kul att se alla vackra djur där!

jaja tror inte ni bryr er så mycket. har inte skrivit alls mycket om djur också vidare i bloggen.. Men är en sann djurälskare ;) Har skölpaddor, Fiskar, bara 2 kaniner för tillfället. Men pyramider byggs inte på en dag. 

NU blir det plugg!

cp

det här är jag för ungefär 1,5 år sedan. jag kommer ihåg att redan då tyckte jag att jag för tjock.. Fastän mina revben syndes jätte tydligt när jag sträckte på mig, och fastän jag hade absolut inga bröst. jag kommer ihåg den dagen vi tog dem bilderna.. Jag skämdes för jag tyckte verkligen att jag var fet.. Att jag var stor :( Men nu när jag kollar tillbaka så ser jag, jag var jääätte smal? Jag var spinkig? Inte ett dugg smal utan bara äcklig och benig. Men ändå så kommer jag ihåg vad jag tyckte om min egna kropp.  Tjock, fet, mullig.
Det här jag nu. Jag vet ju att jag inte är tjock? Jag vet ju att även för 1 år sedan var jag inte tjock även fast jag trodde jag var det. 

jag önska att jag inte brydde mig och hade det där supedupeer bra självförtroendet om mig själv.. Men ne. vad ska man göra.
Under den här helgen har jag ätit: Två mackor, några pankakor, Vindruvor, 1 cheeseburgare och toast. (tror inte jag glömt ngt) Vad håller jag på med :( jag orkar inte ha den kroppsuppfattningen jag vet ju sanningen men ändå så är det enda jag ser ett fetto.
EDIT: bry er inte ens om att kommentera attention whore eller vad som helst. Ni behöver inte ens läsa eller bry er. Jag skriver mina tankar och känslor i min blogg.. draa kommer inte godkänna era kommentarer

heeej :D



whää

mår skiiiiit :( pallar inte blogga hejdå..

sheeeeena bloggen

whaa gårdagen va rätt så nice. Eller aa.. ett tag där i alla fall ;) Jag oliva, Elin, Siri och Irene drog till Coffe. Där kröka vi osv orkar inte ens skriva.. Sen sov vi där, gick upp 7 på morgonen drog hem (tro mig går inte ens att förklara hur fräscha vi var den morgonen..) Sen hem till Irene. Sov en stund och sen hängde jag med Siri till henne. Där sov jag en stund till. Sen käkade vi chicken nuggets och drog till stallet :) Tvätta sötaste fantasie... 

Vi gick hem igen och kollade på film. Eller, sov till film ;) sen drog vi till lerum träffade elin och hennes pojkvän. Hängde lite medans vi väntade på min bror men nu är jag hemma. Har ont i huvudet :( Men jaja.. Hejdå.

förlåt

Sorry för att det blir så mycket cambilder.. Ska ladda kameran snart. Så ska jag försöka ta lite mer kort med systemkameran också :)
sådana här bilder ska de bli med bra kvalié :) Klara som knäpt fotot

haha konstig natt

Dagen började med att jag försov mig och hade mensvärk .. sen så sket jag i skolan va skitrött och vi skulle ändå ha vikare hela dagen så.. pluggade lite hemma istället. Sen träffa jag melanie. Drog hem, duschade. Drog till Irene när vi fixa oss. Bilder kommer från Irene imorgon.
Sen drog vi till stan och fixa vodka. Taggade sönder för att suuuuupaaaaaaaa. Haha nej men var ett tag sedan jag var så där riktigt full så det var dax ;) (ta allt jag skriver med en nypa salt cuties) Sen mötte vi Elin, Siri och Rebecca och drog till länsamansgården. Men vi han inte ens komma in tills polisen kom (Sa dem vilket inte stämde) Så vi tog vagnen till stan helt bang. Satt där en stund tills vi tog nästa spårvagn tillbaka där Irenes kompis + typ 10 till jag inte vet vilka det var satt och väntade. Sen känns det som vi tappa massa på vägen.. :O Haha. Drog hem till någon som hette Nicko var där ett tag.. Syynd för mig började jag må lite dåligt men det försvann :) Sen drog vi vidare till någon annan fest i biskop. Eller mer krök kanske man kan kalla det.. Sen till vagnen. 

Det kom ett fyllo på vagnen som käfte men tuffingen irene stog emot vilket slutade med att vagnen blev försenad haha orkar inte ens skriva. 

Så jaaa vi missade tåget.. Vi letar efter taxi men ingen vill köra mer en 4 personer. Så ja slutade med att vi gick knöka ihop hos 5 pers plus chauförr i en liiiiiiten tiny tiny tiny svart-taxi bil.. Haha kul. Skönt att få åka ända hem till dörren dock. Nu ligger Irene och snarkar sönder..
Så här ser jag ut just nu schleten och tatt ut äckel håret. Imorgon blir det shoping tror jag. Sen sova hos Irre med Siri för hon är ensam hemma :) Antagligen dricka med.. Hoppas jag. 

Lärt känna två asgoa killar med! Hoppas vi ses imorgon och håller kontakten även efter det! :)

partyyyyyyyyyy

vad gör du nu kööööör vii

hejdå puss från snyggast i floda

whaa försovit mig

Andra dagen i rad nu :( Igår gick jag hem tidigare från skolan för jag var så jävla trött.. Och nu idag så försover jag mig en timme! BRA JOBBAT SARA. Ne men sitter här och dricker capuccino! Gotttttt hoppas jag blir lite piggare nu :) Ska köpa koffeintabletter med. Hur smart är inte det? 

jaja ointressant snack. Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt.. Men är svinsugen på att shopa :D Ska testa Kenzas nya jacka med se om den sitter braa. Testa nya vinterskor :) Vill ha höga primeboots nice nice nice... Sen lite småsaker antar jag. Behöver nya jeans fan. Men hittar aldrig några som sitter bra? :( Seeegt för mig. Och parfym!! hehe mycket saker jag behöver ju. Får se om det blir så idag iallafall :) 

PUSSYS
Här får ni två ooooold pictures från förrförra sommarn (Tror det blir det i all fall?) Shit nu väntar vi in år 2012.. Tiden går så fort när man har roligt ;(
yu



mee

Sällan man gör ingenting på bilder. Man gör ju alltid någon pose? Tex ler eller något.. Så tänkte nu ska jag ta en heeeeelt normal bild ;) Så.. Så här ser jag ut normal! Hehe. Håller på att ladda in massor av bilder från systemkameran så blir mer bloggning nu tror jag.
Sara utan pose

jobbar på krönikan :)

Du ska le. Du ska vara bäst på att nätverka. Du ska göra ett bra intryck. Du ska laga fantastiska middagar till dina tjejkvällar. Du ska absolut inte ta skit från någon man i en relation. Du ska söka jobb med stil och du ska åka på weekend-resa till Barcelona. Det finns inte plats för misslyckanden nu längre. Du ska vara snygg, fantastisk, stark, vacker och du ska behandlas som en princessa. Du kan bli lika rik och fantastisk som Blondinbella, bara om du vill. Snabbspola förbi alla killar, den jobbiga skoltiden, stress, ångest, olycklig kärlek och hela jävla livet, även om du har det svårt ska du vara stark, du ska le, du ska vara prinsessa, du ska vara underbar, du ska klara dig i alla situationer. Blunda, fokusera. Come on?
Har skrivit massa i skolan redan. Tänkte ta med det här med som jag har skrivit för jääätte längesen :)

RSS 2.0
ForHair.se
Gratisbio.se
ESafe.se
Club4Beauty.se