VAKEN

Bloggar sen :)

misslyckad med ändå rolig dag,

Ska berätta nu :D
Vi tog tåget in till stan med Julia och Irene. Haha så var det en engelsman som gick fram och började prata så sa han typ massa om att jag skulle bli hans sons flickvän eller nåt.. Att jag typ var perfekt för honom och massa haha? KUL :) Sen så mötta vi Stenman, Martin, chen, någon som hette Markus och några andra. Vi skulle på bio men gick ingen rolig så jag och siri skulle dra på en fest i biskop istället. Men det faila. Lång historia kort, en gubbe tog becca som "gisslan" typ vi sprang skiträdda sen ringde han och sa att vi var tvungna att gå tillbaka annars polisanmäler han oss. Så jag och Siri var gick tillbaka.. Skulle "rädda" Rebecca men han hade redan låtit henne gå.. Så kom det ett gäng mörka människor och käfta också vidare men efter ett tag blev dem riktigt trevliga mot mig! Sen skulle vi dra på efterfest eller nåt i angered med bestämde oss för att skita i det... Haha hade skitkul på centralen började prata med en kille så la Siri en tampong i hans luvva.. GO. Spelade in en dansvideo haha orkar inte ens berätta.. Men nu är vi hemma hos mig ska kolla på film nu med min kära bror.

Jag har massa bilder men dem lägger jag ut imorgon bitches. Sålänge så får ni denna som jag tog med camen precis :) Vacker som få är jag just nu!!!!

Siri today

Sitter här och fixar iordning mig lite smått ;) Jag och Siri ska kolla på bio med några idag.. Tror jag det var det hon sa iallafall. Låter henne planera helt enkelt :D
ME

Skolan idag.

Kanske inte så intressant att läsa än blogg som handlar om samma saker.. (Skola) Men ska försöka skriva om annat med :D Så ja idag var jag i skolan först. Slutade halv fyra. YES.. Nej men helt okej, första Idrottslektionen. Hade bestämt mig för att springa hela rundan men det sket sig haha. Typiskt mig och Vicktoria!! Sen var jag hemma och chilla, gjorde mat. Potatisklyftor och bearnes sås som har blivit än favorit sen jag och tjejerna hade det till grillningen! Har vart med Melanie en stund nu med. Chillat och pratat helt enkelt. Har saknat henne, bästavän! 

Men nu ska jag snart duscha :) Sen somna till en av filmerna jag laddat ner hade jag tänkt.

Jättepigga tjejor på toaletten haha.. Ser ni locken?? Blir så glad att mina lockar har kommit tillbaka nu när jag börjat sköta håret. LIKE LIKE LIKE
Haha hur hög är inte nivån på att stå inne på skoltoan och ta bilder på sig i spegeln..?? Rätt låg haa ;)
Imorgon ska jag vara med min partypingla Siri! Skulle kunna gissa på att det blir massa bilder då jag känner för att fixa iordning mig imorgon.. Är skitsugen på att hitta på något galet! Tur att allt blir galet med min Siri.. ;)

EFTERLYSER

Någon som har ett par: Mörka jeans. Sk "rövjeansen". Ljusa jeans halv slitna. Läder leggins? Antingen har någon lånat dem eller så har jag glömt dem hos någon. MEN JAG BEHÖVER DEM NU NÄR DET BLIVIT KALLARE. Så har ni dem hör av er 0720142587



orkar inte skriva så mycket

Försov mig så blev en fuldag... Nääs med enheten. Ni får bilder istället.
COOOOOLA BARN


Alex BFF

Och till sist jag just nu.

bråttom

HAR FÖRSOVIT MIG HAR SKITBRÅTTOM HEJDÅ

Sluta pilla er i röven och slappna av

Helt osminkad och schleeeeeeten Sara. Ska sova nu och jag hoppas verkligen på bra väder imorgon :( MÅSTE FÅ HA SOMMARKLÄDER ÄN SISTA GÅNG IALLFALL :'( en sista...
Det bästa med bloggen är ju att man kan lägga ut bilder som jag aldrig skulle lägga ut på facebook.. NAJS

Vart ute med Julia och hundskrället Nellie

Är tillbaka från prommis med Julia. Det är lite av en rutin faktiskt! Jag, Julia & Melanie går nästan alltid ut en promenad på kvällarna ;) MYSIGT.

Så vad har jag gjort idag? Inget. Kom hem från skolan, skulle egentligen varit med Andrea men jag fick D I S S E N. Men det var ändå chill har hållt på lite med min ilskna kanin, softat och kollat på Desperate housewives. Imorgon så ska vi ha en utflyktsdag med skolan.. Ska ha med mig muffins som mamma bakar just nu! GOTT. Sen ska jag vara med Emma. En av mina aldra bästa vänner men som jag dock inte har haft så bra kontakt med på senaste :(
Bild tagen nyss men NELLAN

Ett tips från Wille...


right nowwwwwww

faceeeee

Nu drar jag till skolan bitcheeeeeeees.
fuuul men go bild :D

Användbara "Skönhetstips" haha :)

Godmorgon! härr får nu lite användbara tips så på morgonkvisten!;) Haha. Tänk på att det här är så det funkar för mig. Men självklart är det olika från person till person!

#1 Tvål för bebisar är SKITBRA som sminkborttagning! Du kan använda det som tvål, Schampo (Ja inehållet är riktigt likt ett schampos) sminkborttagning +tvätta penslar men det kommer vi till. Jag tycker nästan det är bättre än vanlig sminkborttagning. Men för er som har fet hud funkar den inte lika bra då den är lite ojlig.
PRIS: ca 40kr.

#2 HM's Eye makeupremover! Woooooow här snackar vi.. Detta är 2a, (Eller kanske 3e?) flaskan jag köper. ÖVERLÄGSET bästa jag testat :) Har testat dem flesta, blandannat Lancome och Yves rocher som sägs ska vara skitbra. Men inget slår HM's. Mascaran går bort hur lätt som helst. Så TESTA den. Sen funkar det ju olika för alla, mascara till mascara osv.
PRIS: 39kr

#3 Här kommer något som ni måste göra om ni inte har gjort det.. TVÄTTA ERA PENSLAR. Ni förstår inte vilken enooooorm skillnad det är. Istället för att "Min foundation pensel har blivit skitäcklig, ska köpa ny.." Så tvättar du den. Blir som ny :) Till det här är även bebistvål det ultimata, mycket bättre än vanlig tvål då den är lite ojlig och löser upp foundationen. (Funkar självklart till alla penslar) Jag tvättar mina penslar ca var 3e gång eller när dem blir äckliga. Och ett extratips till er: Får ni en pensel av en kompis så är det viktigt att man tvättar den riktigt noggrant! Sen efter det så tar du sprit som man har till sår, handsprit eller liknande och häller på penseln och masserar in. Låter det verka 3 minuter och SKÖLJ BORT sen. Då är penseln decifincerad. 
PRIS: 0kr

Såå det var några grejer. Vill ni att jag ska skriva fler "tips" någon dag?

Navelpiercing VS Inte navelpiercing

Funderar på att ta ut min navelpiercing.. är det värt de? Tänk om jag ångrar mig :( Men är så trött på den jävla metallskiten.
MED
UTAN
Och med den bilden blir det godnatt! jag gör ett tidsinställt inlägg tills imorgon bitti!

NEW COMPUTER

Äntligen fick jag den nya datorn! Fast jag har haft den någon gång innan, testat den bara. Men nu är plasten borta och jag håller på och installerar alla nödvändigheter! By the way, har köpt spotify limitless nu.. Så jävla segt att man ska vara tvungen att betala? Men nu får jag helt enkelt använda spotify till max den här månaden!

KEEP IT UP

Självklart var det ett skämt. Jag är inte blond utan det var Micaelas löshår ;) Gick ni på det? Så här såg jag iallafall ut i våras.  mörkt hår.. Ganska nice :)

.

Är skittrött och jävligt arg. På vad vet jag inte.. Orkar inte blogga

Så här blev det

Så, här är håret! Blev en sjukt bra för att bara blekt det än gång? Jävligt lyckat! :) PLUS att jag hade löshår i samma färg med. LML!

HOME

Nu är jag hemma men jag MÅSTE sova. Och städa lite med.. By the way har blekt mitt hår :) Blev skitbra.. Riktig blondie nu!

nu drar jaaaaaaaag

Nu drar jag in till Stan men Micaela :) det är ju även Rixfm festivalen så vi hade tänkt dra dit en schnabbbiiisss! Sedan iikväll blir det röka vattenpipa med goingarna.. För imorgon börjar skolan.

Godmorgon :)

Im awake!! Stavas det så?.. Sitter och käkar fetaste frukosten :) Sen bär det av in till stan för att möta Micaela, första höstshopingen here we come.
Haha jag sov med olja i håret igår för jag har hört att det var bra.. men det går fan inte att skölja ut ju?? FML

+ Cola.

SNYGGA VÄSKOR

Hur snygga är inte dem här väskorna då+ Finns överallt. Kopior dock :) Men vem bryr sig.. snyggaaaaa! Imon så drar jag och Micaela in till stan (Ev Malena och Julia med) och då blir det shopping och dräggla efter alla snygga höstkläde. Älskar den här höstens mode verkligen :)

Älskar dig Julia haha !

Fuck Exiztens det här är vad jag kallar natthumor!

Städarn

Före
Efter. Dålig bild dock..
Jag har köpt en jätte stor spegel som ska in i rummet. Och ska köpa en sån där myspys matta med! Sen blir det väl att försöka hålla ordning typ... HAHAHAHHAAH GOOD LUCK!

WATER FOR ELEPHANTS

Såg nyss en av dem bästa filmerna jag sätt. En film man måste se helt enkelt.. har ni inte sätt den, ladda ner den köp den eller vad som helst :) Annars har ni missat något.

Film mys efter en helt chill dag.

Hej bästa bloggen! :) 
Idag har det varit en chill & städa dag.. och för er som känner mig bra så vet ni hur sällan mitt rum är städat. Men idag har jag (Med hjälp av min kära mamma) Gjort en storstädning i rummet. Har lite kvar och lite projekt jag ska fixa men det visar jag imorgon, och då även före och efter bild! Tro mig, BIIIIIG DIFFERENCE!

Men hur som helst så ska jag sätta mig i soffan och kolla på film nu. Självklart blir detvitlöksbaguetter till det! Käkar dem i stort sätt hela tiden. Till film, till tv, till datorn, till middag, till mellanmål, frukost.. NI fattar nog hehe.

För att ni ska flörstå mysfaktorn i mitt rum just nu bjuder jag på denna bild :).. Jag tänder oftast ljus när mitt rum är städat, Älskar det tycker det blir en helt annan känsla typ. (Ljusen på bilden luktar Kladdkaka, Panacota och kanelbulle = hela Saras rum luktar kakor:D)


Långklänning är inte bara snyggt utan jäääävligt bekvämt.. Dax för film ;)


OCH LITE BILDER FRÅN I FÖRGÅR!

På Klaras häst Cooga.
Jag i Klaras trädgård :)
Fotografen Sara! OBS kvalitén försämras avsevärt när man lägger upp bilden på bloggen.
Bloggar inte mer idag. Men imorgon så lägger jag somsagt upp bilder på rummet osv.. GOODNIGHT BITCHES

Tidsinställtinlägg för att visa hur duktig jag ska är

Nu ska jag lägga ut lite bilder :) Vet ni vad jag ska göra imorgon? STÄDA. Vet inte hur längesen det var jag städade faktiskt.. För längesedan iallafall. men för helvete varför funkar det inte att ladda upp bilder då? -.-

good girl

Gissa när jag vaknade idag? 21.00 typ. Haha.. har sovit i nästan ett helt dygn. hur sjukt är inte det då?.. Missat en hel dag! Men skitsamma för nu ska jag till Klara och hon har lovat att vara uppe hela natten med mig. 

Önska jag kunde säga att det var en engångsgrej... Men fan eller min livsstil heter SOVA


JAJAJA

ja pussys vi kommer ihåg dem här byxorna som alla hade på sig år 2009! Klart man ska använda grejer om dem fortfarande är hela oså vidare.. MEN DEM HÄR ÄR INTE ENS FINA BARA EXTREMT FULA så varför använder folk dom? Köp ett par riktiga jeansleggins istället. Finns jätte fina inne vila, eller från Pieces. Skippa dessa.. ett tips bara. 



Ny kategori "Liten Sara"

Tycker det är så himla kul med bilder från när man var liten! Så jag tänkte lägga ut lite bilder från när jag var yngre i omgångar typ.. Haha fattar ni bilderna?

Chillar dag idag!

Har precis käkat melon och någon konstig cherry cola? Måste säga en sak: Håller mig till vanliga cola. Idag har jag inte gjort så mycket, har inte haft någon ork till något.. Sovit halva dagen sedan drog jag med mamma och handlade och gick till bibblioteket. Kom hem med rejält mycket böcker! Älskar ju att läsa så perfect :) Nu ska jag fortsätta kolla på favvoserien Desperate housviwes.. Ärligt talat, ladda ner/köp den serien så jävla bra.

Köp inte, ovärt..
Mjukis på: Dax för DH!

Är hos Julia med goingarna!

Sitter på Julias pappa dator nu, så får bli en snabbis bloggis! Har vart i örebro en vecka nu. Önskar jag bloggat under den tiden har haft så extremt kul nu massor av bilder som finns på Facebook. Men nu är det skitsamma, kanske lägger ut lite bilder senare :) Nu är det cirka 1/2 veckor kvar av sommarlovet. Känns bra med ändå segt.. 

Detta sommarlovet har varit rätt så segt. Inte så spännande, har liksom inte hänt så mycket ;) Men vi taggar hösten istället eller hur!?
Istället för att lagga upp Julias pappas dator med bilder på mig så får ni bilder när jag kommer hem imorgon istället.
HÖRS GOINGAR!

hej

tjaaaaaaaaaaaaa

RSS 2.0
ForHair.se
Gratisbio.se
ESafe.se
Club4Beauty.se