Jag har kommit på en sak..

Jag är extremt tråkig att smsa / Msna med.
Men seriöst, jag är verkligen tråkig? Vad fan ska man säga liksom Hej, vad gördu? Hur mår du ?.. Osv. Palla smsa om man ínte har något speciellt att säga, för annars blir det ju dom där vanliga fraserna man alltid säger.

ne allvarligt, jag är är verkligen dålig på sånt.. Tar häldre saker IRL.



Ska hoppa i duschen nu

Här är en bild från igår, hoppas det var okej att jag snodde den från malenas FB!



Sitter här och klämmer pormaskar.. Vill duscha känner mig äcklig också. Julia och dom drog till stan men orkade inte hänga med.. Ska softa nu och typ fräscha upp mig lite, ta det lugnt osv... sen ska jag träffa Daria behöver prata med henne ♥


Jag SKA ha

SKA SKA SKA HA.
Väntar på att dom ska få in min storlek, sen är denna min.
Helvet va snygg! *EYE ORGASM*

Dagen innan hallowen!

HejHej kom hem från Daria för ett tag sedan,
suttit och softat hehe glömde mitt leave in balsam hos Daria (Kan inte leva utan det mitt hår ser ut som hej kom och jhälp) funderar på att springa ner till Ica och köpa något nödfalls Leave in? :( men samtidigt orkar jag itne får pumpa in en jävla massa balsamspray..

Idag blire som jag skrev igår Tjejkväll hos Juliaboi man ska vara lite uklädd.. Kommer nog bli skitkul! Saknat er flickor.  Man skulle typ vara lite utklädd eller vad det var så jag kör på Boots, Korta slitna kort byxor, Uppvikt crosströja, smuts i ansiktet och lååångt hår!

Ska hoppa in i duschen nu sen kräma in mig lite, packa och ta bussen till Julia L så fixar vi oss tillsamans.


åh ful bild på mig från igår, jaja det duger va ?

Nu blir det myskväll med Daria

Åh herre min skapare orkar inte klaga också men har typ inte tid blogga, borde man lägga ner?
Nej för det är svinkul. Idag efter skolan drog jag först och solade sen drog jag och Emmi hem till Emma, softade (Käkade glass och en bulle jag råkade bränna i mikron) Sen blev det gården ganska mycket folk faktiskt! Jag och Emma tappade bort varandra lite men mötte Daria och vi skulle till Tim typ men sen skulle alla på fest eller något så var inga där men vi drog hem till henne nu och ska kolla på film och mysa osv! 

Och jag vet att jag lovade att visa bilderna på kläderna, men jag kommer antagligen inte hinna fixa det imorgon heller för då blir det att ha svinkul hemma hos julia!

Yes, tjejkväll där man ska klä ut sig lite (Halloweeeen) skriver imorgon vad min fina outfit blir för det orkar jag inte nu.
Härlig jävla bild från i sommras med underbara människor haha kolla min fot? jävlar va stor den ser ut!

Känner mig dum

Har varken lagt ut bilderna på kläderna eller bloggar något idag, Jag suger. (Skoja jag äger)
Nu skriver jag istället allt jag köpt & fixar bilderna imorgon!

1 par chinos byxor typ
1 par jeansleggins (Gråa typ med fickor)
1 linne
1 halsband
1 persent till andrea
1 korsett (ska lämna tillbaka, för liten)
1 "kortsett byxor" som jag kallar det det haha (Ska lämna tillbaka för stor)

hm , känns verkligen som jag har glömt något!?

Dom här har jag köpt men ska som jag sa inte behålla dom.. när fan ska jag använda dom liksom ?
+ matchande korsett då

BABE

Visar bilder på allt jag köpt imorgon,
orkar inte skriva mer.

Imorgon

Imorgon blir det först att sola! Längesen nu?
Sen åker jag och Daria Allum så ett tips ÅK INTE DIT det är 20% på nästan alla affärer och vi vill INTE ha för mycket folk där asså.. *haha* Nejmen det blir kul :)


Nu kommer jag få massa skit för jag lägger ut denna bilden hehö

nya skor

Asså, dessa jävla skadeglada människor!
vad kommer ni NÅGONSIN vinna på att kommentera elakt osv..? Fortsätt dock med alla söta kommentarer Reham, Emma, Linnea (Tack för söta kommentarer om linserna) sen du som kommenterade att jag såg ut som en kratta måste va bra ful själv för annars skulle det vara lite svårt att vara avundsjuk på någon som ser ut som en "kratta" eller hur?

men allvarligt talat jag tar ingen skit från sånna patetiska människor gör mig bara glad att du läser min blogg! :)

Glömde skriva att jag har köpt nya skor, lite pinsamt att folk tror att det är fake converse för det är det inte jag tycker inte själv att dom ser ut som converse? Dom här är högre plus fickor som detaljer på utsidan. ritktigt dålig bild lägger ut en bättre senare! (Syns inte på bilden men dom är khaki gröna... rawr skitsnygga)




Dålig stämning i detta inlägget har världens huvudvärk är skithungrig trött och allmänt sur så förlåt ♥

Dagens planer

Känns omoget att skriva att skolan suger.. Men jag tycker verkligen det!
Ska kämpa nu, måste va duktig! Så nu blir det att sätta sig med Gramatik *HEHE* sedan runt sex ska jag möta upp Oskar och Robin och vara med dom en stund, blir säkert kul har saknat min lilla oskar ♥

Ny bild på mig.


Mina linser

Först trodde jag det skulle vara SKITLÄSKIGT att ta ut och in linserna..
men det var de verkligen inte, skit enkelt! Man tar bara ut dom er paketet, häller lite linsvätska på sen "stoppa" man in dom i ögonen. Lite trixigt i början men man lär sig. Mina kommer från fargade linser.

utan linser


Med linser.. jävlar förändrig där asså !


Jag är väldigt nöjd! Dock så ser de inte jätte naturligt ut och ögonen "står ut" lite.. Sen ser jag extremt dåligt i dom. Men det är något jag kan leva med :)


Fuck gossips & Falskanning

Ovanstående är sååå last year!

skoja. Men allvarligt.. BLOSSIP är 1000000 gånger bättre, (Fjantigt namn dock haha)

Allt som skrivs i alla skvallerbloggar är typ hämtat därifrån! Synd att sidan inte är så känd och att falsksanning och gossips osv osv ska ta för sig all ära ära liksom. Så nu tipsar jag alla! 

Ta bort alla andra skvallerbloggar från favorit och lägg till den här.

By the way Min dator är fortfarande pajj *suck* just nu är jag inne på pappsen laptop och bloggar från min broders dator då och då. Min mini laptop cepar buhuuhu blir ledsen men hoppas den funkar snart.

Jätte trevlig dag med julia, mycket kärlek till dig.


skriver från brorsans dator

Hej !
Idag blire stan med Andrea tönten, ska fika och kanske träffa några kompisar. Håller på att bättra på sminket lite! Btw, hade linserna idag i skolan jävlar vad mycket  kommentarer jag fick både dåliga och bra faktiskt. Men i alla fall.. Fått en ny dator nu men allt är inte färdig installerat än.. Haha den är mini asså!


VIRUS VIRUS

SOMSAGT; HAR VIRUS HAR LITE SVÅRT FÖR ATT BLOGGA MEN SLUTA INTE LÄSA

Fick en del kul på posten idag

Hej!
Skulle solat med Julia Lenevi idag, men hon var sjuk så drog hem dirr efter skolan.. Hm, egentligen har jag bara slappat? Haha nejmen har FÅTT MIN LINSVÄTSKA så har testat linserna! Jävlar vad snygg jag är som brunögd (Självförtroende hämtat från Daria) Plus att allt jag beställt från E.L.F kom idag. Lycklig sara...

Det var någon anonym som sa att jag skulle lägga upp bilder på kläderna jag köpte, men jag köpte faktiskt bara en kavaj sen ett läppstift, två hårborttagnings krämer och lite annat skönhets skit.. Så mycket kläder var det inte.


Kan säga att jag är jätte nöjd med alla E.L.F produkter, skitbra hela bunten.

Paketen (Älskar post asså)



Foundation borste



Färgad dagkräm.. Väldigt liten men dryg.


Cocealer borste.


Primer som jag ÄLSKAR.


Tänkte visa före och efter bilder när jag har mina linser på och inte! Men det fixar jag imorgon.. Kan lova, skitsnygt blev det ;)



Stressad

SKOLA SKOLA SKOLA MÅSTE MåSTE DRA
Om någon undrar har jag virus på min dator kan typ inte blogga! Men ska försöka fixa det.
hejdå.


SHOPING SHOPING SHOPING

Kom precis hem har shopat en del fina grejor som jag visar sen/Imorgon, måste städa  nu och sen sova! Skola imorgon liksom...puss


suck..

RADERAT


Inte mycket blogg idag asså

Förlåt mig för det.
varit med Andra idag, trevligt trevligt.. Låter så fult och säga den klyshiga "Våran humor suger" frasen.. men den stämmer så bra in på oss. Jag skäms nästan Andreus? HAHA. Aja vi hade lite kul och shit snackade lite hemma hos henne också sen drog vi till gården och det var jätte mycket folk där (Dom bjöd på gratis pizza) orkar inte skriva alla men kul vare i alla fall!

Imorgon ska jag på tjejkväll, så då blir det säkert massor av bilder både här och på Facebook.


Ska fixa mina naglar nu

Kul dag idag asså haha,
spelade in en video tillsamans men Victora.. jag är syster schasmine haha!
Jävlar asså.. Vågar man lägga ut den på bloggen utan att alla ska tro att man är rasist osv? nja tvek på den.

Och jag är så otroligt trött just nu! Och klockan är typ halv 9? helt sjukt. jag har jävligt ont i benen med. Undra varför?:S Weird.. Aja ska fixa mina naglar nu (Dom är riktigt sunkiga för tillfället) sen kanske slagga eller nåt.

Tänkte bara tacka Daria också för ett riktigt drygt svar på sms.







Nya HM katalogen!

Kom hem från skolan för en stund sen,
Victoria joinade mig hem så vi har suttit här o snackat skit och kollat i nya HM katalogen som kom i brevlådan idag! Alla som inte får den beställ på Hm's hemsida :) Gratis och allt! Idag blire nog att softa antar jag? Har inget speciellt planerat faktiskt. pöss




Åkte nästan fast för tjuvåkning (typ)

Skämde ut mig totalt idag,
Skulle med bussen hade vart och solat.. Så när jag går på bussen säger jag jag betalar med sms. Så går jag på bussen och försöker skicka smsbiljett men hittar inte numret. Sen Kommer jag till min hållplats i alla fall så tänkte jag vara lite smart och smita ut.. Då stannar hela bussen utan att öppna några dörrar och ber mig komma fram. Och alla kollar på mig och han säger att han vill se min biljett. Helt nervöst säger jag typ "Det funka inte, för det var la detta numret?" Det var tydligen fel nummer´och jag försöker skicka igen men jag har inga pengar så det funkar inte.. Så står jag där det är helt tyst i bussen alla kollar på mig.. vadå att alla var irriterade på mig och bussen blev ju jätte försenad efter detta stopp. Men till min räddning kom jag på att jag hade mitt bankkort med mig så fick betala med det istället.. GUD VAD PINSAMT DETTA VAR! Låter kanske inte som det men tro mig, it was.


OYHEAS... fast nä

Tur i oturen, är det de man kallar det?
Eller nej, kanske olycka i lycka eller ejglad i gladheten. 
jag vet inte.. Men mina linser kom idag och jag blev glad som fan och river upp paketet för att testa osv.. Och gissa? Dom har glömt att skicka men linsvätska och behållare och då kan jag inte använda dom? Får mejla dom nu och se om det går att lösa.. suck.



Några bloggar jag följer

Förutom Kissies, dessies, paows, Gaybloggen osv..


1. Bunnys, super super bra blogg!


2. Darias, asbra den med hon skriver vad hon gör på dagar osv osv!



3. Belezas, För er som precis som jag älskar smink och sånt ;)


Hemsk dag

Mår så fruktansvärt jävla illa..
Har inte orkat blogga något idag, stått still i hövvet på mig helt enkelt! Får försöka skriva något i alla fall..

Har börjat få mycket mer unika besökare nu!
Jag bryr mig egentligen inte så mycket om besök och sånt, skriver bara här då och då för det är kul liksom. Därför är det roligt att fler har börjat besöka..


hjk

Haha

Okej, gummsan...
du säger att du inte tänker erkäna vilken hemsk människa nu varit, och att du inte behöver mitt stöd för du har dina vänner.. Du har verkligen inte insätt hur hatad du är.

Med det säger jag godnatt och hoppas att mina linser & kommer imorgon!


Ska ut och springa nu



En sak är säkert: mitt nya visa kort är inte hälsosamt för mig..

Hej!
Beställde precis lite saker från ELF cosmetics, behövde verkligen en foundation borste. Så var det gratis frakt om man köpte för över 10£ så... Kunde inte hålla mig. Mitt bankkort är verkligen inte bra för mig, det är så lätt att beställa saker hit och dit.. Och jag som inte har någon kontroll över pengar.. inte bra!

Det här kommer dimpa ner i min brevlåda om en vecka typ:



Klara sofia brodal

Ni vet när man gillar en kille som inte känner något tillbaka.. och man försöker glömma den personen? Den känslan.. När man försöker komma över någon. Ibland finns det finns sånna vänner, som man försöker "komma över".. Då menar jag verkligen inte att jag är lesbisk.. Men en lite tanke bara...


MINI HEMMA SPA ♥

OYEAH!
Bilderna är oredigerade och tråkiga, för har somsagt ett sånt här jävla virus på min dator och det är där jag har photoshop. Nu ska ska jag försöka gå och lägga mig, måste ju upp imorgon! Skola fan.. Godnatt.

Mys!


Fotsaken jag lagt i löses upp, hahahhahah bilden (Mitt fotbad)


vadå att jag har platpåsar runt mina fötter med massa fotkräm i ! Humor.



beställda


Har fucking virus på min dator..

Hehe grattis till mig, Har fått virus
Superkul asså! Har inte kunnat uppdatera min kära blogg haha ♥
Men som jag skrev igår så sov jag hos Andrea.. mer humor får man leta efter ;)

Efter det träffade jag Emelie och Julia en stund, sen köpte jag mitt solkort!
Så nu är jag en anings brunare men kommer bli neger snart tro mig, Finns det något snyggare än att vara brun? Nä skulle inte tro det.

POSARN

Sitter här i min panos badrock, som jag helt glömt bort att jag hade ;)
Ska börja fixa mig nu, ser minst sagt ut som en panda i ansiktet haha ! Grattis till mig.


Nu är det fan höst!

Har precis städat mitt rum, puuh!
Jävlar asså.. Tänker inte gå in på detaljer men det tog sin tid.
Idag ska jag slagga hos Andrea, vi ska hyra film och köpa godis, Myspys!

Och om någon undrar så köpte jag min domän på Binero, 25kr för ett helt år.. Jävligt billigt :)

Såhär ser det ut utanför mitt fönster, höst höst höst.
Du kommer aldrig vinna något på att försöka trycka ner mig, så slösa inte din tid.

Amylindas.se

Yesbox, nu har jag eget domännamn & Helt ny design.
Inte jätte nöjd men helt okej sålänge!


HEHEHHE

inom en väldigt väldigt kort framtid kommer min blogg heta amylindas.se ;)

bara så ni vet

Håller på med en ny design

yes, läs rubriken. 
Kommer bli skitnajsigt ! 
Ska verkligen lägga ner tid nu så jag blir nöjd..
Har fixat photoshop cs5 nu istället för elements..
wish me luck!

Någon ??

Någon som vill ha en →sånhär← vacker länk?:)
Kommentera detta inlägget!



haha typiskt mig

Precis duschat, nu känner jag mig fräsch igen haha ;) 
IDAG SKA JAG HA MITTBENA! Stor grej tro mig, har alltid varit jätte skeptisk till det..
Men nu så ska jag vara modig haha.

Ska beställa boots nu med!

jag har verkligen beslutsångest vilka jag ska köpa.. 
Ville helst ha nr 2, men det tar upp till 2 veckor att få hem dom! 
Orkar jag vänta?.. Sen hittade jag även en jätte fin cardigan jag MÅSTE ha.

Hittade även dem här som jag tyckte var snygga! 100& min stil :)

HA HA HA HA HA HA HA HA HA JAG DÖR

Hittade en jätte jätte gammal header haha!
Ska föresten göra en helt ny design snart, ska bara fixa Photoshop igen :)


Färga mitt hår snart!

Jag har verkligen inte tid för någonting längre!
Det är så mycket läxor och skit som måste göras heela tiden, jag orkar inte.
Sen när jag väl inte har något jag behöver göra så är jag så sjukt trött.

That sucks..

Var hemma från skolan idag, min röst och hals har blivit värre, Mammas kommentar imorse "Sara har du vart uppe och druckit whisky inatt eller?" Jag "vaa nää?" "Okej det låter så"... Haha ;)

Jag måste duscha nu, mitt hår är riktigt äckligt fett.. ue.. Hatar att se mig själv såhär mitt självfötroende sänks som fan!

Ska färga mitt hår snart igen hade jag tänkt, mörbrunt får det nog bli. Dock saknar jag mitt blonda hår som fan!Till exempel den här lite röaktiga blonda gillade jag! :)


Bad day

Hej
Dåålig bloggdag vart det idag, sorry ! :( 
Har inte haft någon insperation AT ALL och har haft massor av plugg. 
Skulle egentligen hängt med Emma till stallet, ska börja rida igen! Saknat det så :)
Men det hade jag helt enkelt inte tid med, så förlåt så jätte mycket älskade Emma, Vi får köra nästa torsdag istället! 

Imorgon så.. hm? Lina kanske eller Issa hjärtat! Jag vet faktiskt inte hur det blir :D
Något kul i alla fall! haha.

Tog lite bilder idag med, lägger ut en så länge så visar jag dom andra imorgon.

Gaah är så dum, jag är sån person som behöver måånga timmars sömn, och jag ska upp extra tidigt imorgon och har fortfarande massa att fixa idag.. suck asså :(



Vilka ska jag köpa? Beslutsångest!


För er som vill höra min röst eller veta vad jag gjort idag ;)


Historian om en riktigt riktigt sorglig tjej.

Det var en tjej som jag var väldigt väldigt nära med förut.
Säger inga namn. Men vi kallar henne "den här tjejen".. Okeej ?
Hon berättade allt för mig, jag berättade allt för henne.. Hon sa till och med andras hemligheter till mig. 
Jag tänkte, det är bara för hon litar på mig och det är därför hon säger sådana saker till mig.. Jävlar vad fel jag hade.
Den här tjejen gick i stort sätt och sa allt jag sa till henne till andra, plus att hon kryddade som in i helvete!

Nu ska jag berätta saker som väldigt få vet, vill få ur mig det..

Det här är ETT exempel:
Jag och en kompis hade spelat in med min mobil HUR OSERIÖST som helst när vi låtsades vara lesbiska. verkligen överdrivet SOM vem som helst kunde se var oseri! Den här tjejen hade sätt denna video (även fast jag sa till henne kolla inte) för jag var orolig för vad min kompis skulle tycka om någon annan såg den liksom, även fast det syndes att allt var på skämt så är det ju pinsamt.. jag menar vem gör sånt? Men hon kollade på den ändå när jag inte vaktade min mobil. Hon sa ingenting först, men sen efter ett tag erkände hon. Jag blev självklart sur på henne, men hon sa jag svär på mitt liv jag kommer inte säga till någon. Och vad hände ?

Hon gick självklart till dom flesta och sa det. Sen överdrev hon och sa att VI HADE LEGAT NAKNA (Vi hade ALLA kläder på haha) Hon sa även att vi tagit på varandra vilket vi inte gjort. Hon använde fraser som: 
"Dom spelade in en porrfilm, ja asså dom var helt seriösa"
Men nu kommer jag till det värsta! Hon hade även sakt att jag och min kompis hade använt en banan, som vi hade trätt på en kondom på och pullat varandra med. HELT SJUKT!

Allt denna överdrift kommer från sanningen att vi typ lekte lesbiska och kysstes och sa tex "ÅHHHH SARAAAAAAAAA" En porrfilm på knappt en minut? HAHA, porrfilm? Det finns säkert dom som trodde på det här. 

Och hur kul är det för mig, och speciellt min KOMPIS liksom? Känner mig jävligt skyldig för att det ryktet startades, vilken jävla patetisk bästa ven den tjejen var asså.

Det är synd om tjejen, riktigt synd om tjejen. Hon Har snackat skit om alla sina vänner, alla. Hon Har kallat sina närmaste vänner hora ocksåntdära. Hon har hittat på HELT osanna historier om folk!
Den här tjejen har INGA vänner kvar. ALLA har lämnat henne, tänk er själva hur dåligt hon mår just nu? Efter att ha ljugit om så mycket, inte bara om andra utan även sig själv. Sakt att hon har varit huvudrollen i en film, och premiären har skutits upp ett år för varje år.. herregud.

Jag försvarade den här tjejen HELA tiden, jag tog sjukt mycket skit för henne. Jag trodde inte på folk när dom sa till mig: lita inte på henne.
Jag vet att om du läser detta kommer du må riktigt riktigt dåligt. Och gummsan, alla gör misstag. Om du kommet till mig och erkänner vilken HEMSK människa du vart så ger jag dig en chans. Stöttar dig även fast du mår väldigt väldigt dålig just nu.. Stöttar dig genom den jobiga tiden du har just nu.
Really old pic.. **** jag och Oskar<3

vinnaren av dagens blogg 2010-10-05



Felicia blev den lyckliga ikväll haha! :)
besök hennes blogg och säg grattis, hon har riktigt fina bilder där♥

Glöm inte att anmäla dig till nästa dagens blogg.
Som ni märkt är det inte varje dag utan jag kör en omgång när jag känner att jag har tid!




Aussie luscious conditioner


Egen bild © • Pris 69kr • 250ml • 2/5 stjärnor

Jag börjar med allt det positiva då.
Produkten är väldigt dryg och färgen är en aning blå.
konsistensen är inte för tjock men inte för rinnig heller, så det är jätte bra!
 
jag kan inte riktigt avgöra om jag gillar doften eller inte. Ena halvan av mig säger att den luktar som parfym som gått ut i datum, andra säger att det luktar friskt och naturligt på något sätt.
balsamet är lätt att fördela i håret men när det är dags att skölja ut det känns håret liiite strävt, nej kanske inte strävt men inte jätte mjukt heller. Till en början tyckte jag att mitt hår ser ut precis som vanligt! helt okej liksom.

Men det är först när jag SLUTAR med detta balsam jag inser vilket misstag jag gjort.. Första tvätten med annat balsam blir mitt hår genast mycket mjukare och mycket mindre trassligt. (kan tilläga att det balsamet var ett billigt för 15kr på ica...) Nu när jag tänker efter så upplevde jag faktiskt att mitt hår blev väldigt svårt att reda ut av Luscious long. Håret höll sig inte fräscht alls länge!

Det här balsamet är ioförsäg till för långt hår vilket står tydligt på förpackningen och jag har ganska kort hår. men så stor skillnad ska det väl inte vara! Nej, balsamet var inte helt dålig utan hade många positiva sidor men inget jag kommer köpa igen. Däremot skulle jag gärna vilja testa andra produkter från Aussie!


Dagens blogg



Avgörs ikväll!


Alla som kommenterar DETTA inlägg är med, vinnaren slumpas fram! :)


Bjuder på lite höst inspiration !

Hej !

Soft dag, skulle egentligen slutat halv fyra men hela skolan orienterade så vi fick gå efter det. Jag tog bara en promenad.. Hade ingen lust alls att ge mig ut i skogen och hitta kontroller haha ;)


Idag blir det att städa (Som jag missade att göra igår) och sedan plugga! När jag är klar med det så får jag se vad som händer. Kanske träffar någon kompis eller så? Aja, får se

Allt från H&Ms hemsida, stor vill ha begär på dessa plagg!





home made chocolate ;)

Hej ♥
Har precis gjort varm choklad.. MUMS!
Vi hade ingen Oboy hemma så fick  bli att laga egen ;)

Om en stund ska jag sätta mig med matten, har riktigt mycket jag måste göra asså!
Sen duscha och städa antar jag, (mitt rum är inte vacker just nu hehe)
hörs! :)

klickbara bilder!

   


Club4Beauty.se

och vinnaren av dagens blogg är......


(obs bilden är INTE hennes header utan en bild från hennes blogg som jag beskärde och satte ram på)

Vinnaren som slumpades fram blev Lisou!
Så besök hennes blogg och skriv ett grattis så blir hon glad ;)

Glöm inte anmäla dig till nästa dagens blogg, då kanske du vinner ? ♥

Svar: Så här långt är mitt hår utan löshår! (Videoblogg)

HAHA, det var någon som frågade hur långt mitt hår var utan löshår..
så hade tänkt göra en videoblogg där jag visade, så detta är alltså "testen" jag gjorde först för att se hur jag såg ut i camen.. Ingen av dom andra blev bra så lägger ut denna haha SKRATTA INTE ÅT MIG.
HAHA!
det var någon som frågade hur långt mitt hår var utan löshår..
så hade tänkt göra en videoblogg där jag visade, så detta är alltså "testen"
jag gjorde först för att se hur jag såg ut i camen och skulle testa ljudet osv...
Ingen av dom andra blev bra så lägger ut denna haha SKRATTA INTE ÅT MIG.

här har du alltså svaret, såhär långt är mitt hår ↓

jag är rik, kolla här


Allt detta på mindre än en vecka, woohoo! Känner mig rik.. tänk om jag fortsätter såhär?
Då blir det 400:- mer för mig i månaden, Ändå något liksom! Så tips till alla med bloggar, även dom mindre! Bli medlem.. du behöver inte ha flera hundra besökare!

Här är länk till hemsidan jag använder.

slappardag om jag får bestämma!

Idag vill jag bara ligga i min säng och slappa, 
orkar inte träffa någon eller vara social och umgås.. Någon som känner igen sig ? :(

Önskar jag hade en sån här att ligga och gosa med, men nu har jag inte det!


Pic från arkivet

Ny kategori

Jag i alla fall tycker att concealer är mycket viktigare än foundition.
Har inte haft foundition på hur länge som helst, utan kör bara lite concealer under ögonen, näsvingarna, finnar och fixar resten men puder och rouge. Så nu listar jag lyx till budgetvarianter av concealers, denna gången ;)


Dagens blogg 2010-10-03

Jag slumpar ut vinnaren!
Så anmäl dig, alla har lika stor chans att vinna. Stora och små bloggar :)
Vinnaren får en →länk← och bild på sin header.. Samt chansen att få en del nya läsare! 

Spelar ingen roll vad du skriver i kommentaren ♥

Norlie & KKV ft. Lazee - Can I Be The One


Viissa dagar vill man bara dö..

Typ idag..

nej men jag orkar inte skriva nåt jävla inlägg om att jag vill ta livet av mig. För det har ju redan alla små fjortisar som vill ha uppmärksamhet gjort liksom.. Men ibland känns det faktiskt så. Som att man kommer till en punkt när man verkligen inte pallar mer, inte pallar gå runt och tänka varför finns jag ?

Önskar jag hade ett svar på den frågan..

Skolan går åt helvete, så lär ju inte finnas för att lyckas på nåt sätt.
Kärleken går åt helvete så inte för att vara kär och lycklig heller.
Vännerna går åt helvete.. pallar inte ens skriva någonting där.

Alla "vänner" som säger: jag finns för dig hjärtat.. jag tvekar på att någon menar det. Jag är så jävla trött på att behöva ställa upp för folk som aldrig ställer upp för mig. Så FUCK alla patetiska människor så tror att ni kan fortsätta ta från folk, men aldrig ge någonting tillbaka. Dra åt helvete säger jag bara.

Visst är jag söt i min alldeles för stora matchtröja ! haha



Nu taggar jag för match till 100%.. synd att jag inte är taggad. Men jag försöker. 

Ikväll så ska jag vara med Linn, Emil, Fannie och thors eller nåt? Jag vet faktiskt inte hur det blir.. Men det löser sig.

ha det bra! ♥

4,5 / 5 stjärnor

Har skapat en ny kategori som heter "filmer jag sätt"
Här kommer jag lägga ut en trailer på filmen och ge den ett betyg, personligen orkar jag aldrig själv läsa en recension av en film.. Ännu mindre orkar jag skriva en haha;)




RSS 2.0
ForHair.se
Gratisbio.se
ESafe.se
Club4Beauty.se