Kan det inte vara vinter snart...?????

Ralphlauren jackor.. enormt snygga! Det är faktiskt herrmodell, men skitsamma?? :) Dom ger mig en anledning att längta till nästa vinter....!!!

vaken och fucking trött

Sov hos siri igår, och jag ser ut som en crackhora typ haha! Tar kvart över tåget till floda sedan, får helt enkelt komma några minuter sent :) Sen efter skolan blir det lerumsgården med siri.. suck hahahha :D



är hos becca

inga seriösa inlägg här inte..... men jag saknar att blogga! Så lite halvluff inlägg får det bli ;) REBECCA SKA BLI RÖDHÅRIG!!!!!!! OCH OLIVER JÄVLA PUSSY FIXA MIN DESIGN!! :D:D:D


hoooooos siri

Har haft en mysig dag med Siri i stallet!
Jag har märkt att Jutagården är ett skitmysigt stall, ska börja rida där ;) bara för sirran är där med och hon är ju underbaaaaar. Nu Gör vi iallafall våfflor!

Vet att min design är skittråkig och att jag updaterar helt oseriöst, men Oliver ska ju fixa en design snart! Så häääär snygg är jag idag vilket fall..... mjaou mjao


Det handlar om att bjuda på sig själv, eller hur ? :)

BIO MED ELIN OCH SIRI IKVÄLL

Men i väntan på att min bror ska komma hem med mitt fritidskort så jag kan åka och möta mina babys i stan så är det hög musik och fixa säg som gäller! ;) Vi ska se någon film om cpbarn, haha! Men nu ska jag fortsätta fixa mig för jag har faktiskt lite bråttom!
KLICKA HÄR FÖR LISTAN!

haha

OLIVER FIXA MIN JÄVLA DESIGN NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...

Jag lovade mig själv, jag bröt mitt egna löfte. Jag svek mig själv. Kan man äns göra det.. svika sig själv. Det var iallafall precis vad jag gjorde. Det är nog värre än att svika någon annan. Sviker du dig själv, då finns du inte längre. Hur ensam du än är, så har du dig själv som tror på dig. Som brinner för dig och som ställer upp och peppar dig själv till det som är svårt. Men jag svek mig själv, Inte ens jag själv tror på att Sara lindh kommer klara detta. Inte ens jag själv bryr mig om sara. För jag svek mig själv. Och om inte ens jag själv bryr mig, varför skulle då någon annan?

Jag lever på mina minnen

Kolla vad långt hår jag hade!!!

Har längtat!

Startar upp bloggen igen! 
Så fort Oliver har gjort en design. (jag har ingen möjlighet att fixa PS...)  Saknat min blogg sååååååååå mycket!!!! :D 
sitter med toning i håret...... gör ont att ge upp "drömmen" att bli blond, hur löjligt det än låter :) men nu har jag lovat mig själv, mammi & Caroline att inte färga mitt hår mer :) iallafall inte på några år, vilket betyder lååångt fint hår heheh eftersom jag precis klippt mitt hår kort kort kort kort...... aja ni bryr er nog inte så mkt om mitt hår.
bye bye

do you miss me ?

btw så köpte jag inte den jackan där nere utan köpte en annan som är typ identisk :) fast men blåa ränder i..

.

Always forgive
But never forget
Learn from your mistakes
but never forget

min om ngra dagar

Jag fyller år på tisdag ;) och den här mobilen har jag valt ut nu.... !

i miss you


vill ni höra mer ? ;)

yeaaah

RSS 2.0
ForHair.se
Gratisbio.se
ESafe.se
Club4Beauty.se