Irene

Svara din hoe innan jag dabbar daj!

whatafuck

Allt är typ konstigt, 
Går inte att förklara.. är ledsen, men ändå jävligt glad, förväntansfull men ändå jävligt utråkad.. jag är i ett helt cp tillstånd typ! Ni förstår inte vad jag menar men, helt konstigt.. Jobigt läge :) Imorgon så kommer det först att bli en seeeeeeeg dag i skolan. Eller vem vet kanske rolig??? Sen tar jag tåget dirr efteråt och drar till göteborg, ska sola och sen möter jag och melanie upp en kille som ska fixa godsaker! Haha fult det lät ;) men true story.. Sen är det bara att tagga till en troliktvis enormt go helg!! Wohooooooo :D 

Sen så vill jag bara säga att jag är nöjd nu, jag vet var jag har folk. Skönt faktiskt, känner absolut inget behov att sluta fred med någon. Så jävla gött just nu! Livet leker, jag har en vänner som är bäst av alla och allt är gött när det gäller det!


sommar!

okejdå..

okej becca, håller med dig till 100%!!!!! JÄVLAR SNYGG VÄSKA DU LÄNKA :D dubbelmoral.

väskor..

Okej tjejer, väskor.
Fult, fult och fult. Jobbigt, fult. Fjortis! Jag har insett det nu, och aldrig att jag tar med mig en väska om jag inte måste. Skaffas jackor med fickor istället! I sommar är det UTAN väska som gäller ;);)

;(

</3 fuck u

Matsäck!!


Hemma hos klara!

Såå, nu är jag här efter en chill dag! 
Har jag by the way berättat att jag sover här hela veckan? ;) Något våra föräldrar arangerat typ. Imorgon blir det upp tidigt för att åka till ett stall i gråbo! (har elevensval för er som vet vad det är) Självklart är matsäcken packad till max! Jävlar får dåligt samvete för jag äter så mycket :( Ne skoja!

Nya tröjan. Från MQ, Bondelid


Beiga byxor, vila

se ya

Bloggar imorgon hinner inte nu, klara kommer hit och hämtar mig när som helst! Har köpt en tröja, ett par byxor, smycken och bodysplash. Visar allt tomorow

tjeeeeenare mannen

Är hemma nu efter en natt med så mycket sömn va!! aa eller inte.. Men vi hade kul iallafall :) Nu om en stund så ska jag till Allum, ska köpa ett par byxor och, en tröja och en bh! Sen sover jag hos Klara :) (Den bästa av dem allra bästa)

Händer ju faktiskt ingenting här?

Jag är fortfarande hemma och sjuk.. Skitkul! Hoppas jag blir frisk till nästa vecka i alla fall. Idag skulle det bli lan med min käre broder men nu ska han tydligen sova. Får fortsätta lvla imorgon! Blir ingen vanligt uppdatering. vad ska jag skriva haha "Ska gå ner och dricka juice" "Sätter mig i soffan" Jag menar.. händer ju inte så mycket här faktiskt ;)

Tänkte lägga ut lite bilder på snygga skor! Omagad ofta inte klackskor är det snyggaste som finns? Jo typ! Problemet är att jag inte kan gå i klackskor, och om jag hade kunnat det så hade jag inte gjort det för att det är så sjukt jobigt.. Ändå fortsätter jag köpa och kolla på klackskor? vad är fel på mig.. Senaste inköpet var ett par blommiga kilklackar men det var en grej som läckte i min väska när dem låg där i så dem är inte mysiga just nu... Segt.

om egoboost magazine nu då (tidsinställt)


Så här kommer mina TYCKEN om Tidningen, läs..
  • Det känns som om den här tidningen riktar sig till äldre kvinnor i 25-30 års åldern och inte till 15 åriiga som jag trodde.
  • Alla bilder i tidningen är oretuscherade, vilket är bra för att visa "the natural beuaty". Samtidigt skriver tidningen hur bra man måste se ut, hur snyggt man ska klä sig och hur bra man måste bete sig. Dubbelmoral?
  • Det är sjukt många reklamsidor - det stör jag mig väldigt mycket på.
  • Alla kläder på modesidorna är sjukt dyra. Alltså, varför inte tipsa om typ snygga och billiga kläder från tex. H&M eller Bikbok? Nej, fröken Blondinbella är ju miljonär och hon tänker inte klä sig i billig skit, varför ska hon tipsa om sånt då? Kom igen, vilken tonårig tjej kommer köpa en klänning för 4 000 kr eller en kavaj för 2 300kr?

 

Come on? isabella.. Kan inte säga att tidningen var tråkigt, fär det tycker jag inte utan den är faktiskt riktigt rolig att läsa! Men.. Ja läs ovanstående.
Vad är då Egoboost budskap?

Du ska le. Du ska vara bäst på att nätverka. Du ska göra ett bra intryck. Du ska laga fantastiska middagar till dina tjejkvällar. Du ska absolut inte ta skit från någon man i en relation. Du ska söka jobb med stil och du ska åka på weekend-resa till Barcelona.

Det finns inte plats för misslyckanden i Egoboostvärlden - du ska vara snygg, fantastisk, stark, vacker och du ska behandlas som en princessa. Du kan bli lika rik och fantastisk som Blondinbella, bara om du vill.

Snabbspola förbi alla killar, den jobbiga skoltiden, stress, ångest, olycklig kärlek och hela jävla livet, även om du har det svårt ska du vara stark, du ska le, du ska vara prinsessa, du ska vara underbar, du ska klara dig i alla situationer. Blunda, fokusera och hoppas på att du hamnar på en lika vacker plats som Blondinbella.

mitt kropps mål (2 år gamla bilder...)

Det här är mitt mål! Det är i stort sätt bara mina ben jag inte gillar, men jag är född sån, kommer alltid ha kraftiga ben hur jag än gör :) På bilderna här neda var jag extremt smal och BENIG på överkroppen men fortfarande.. rätt så normalstora ben.
Sen så påverkar ju fotbollen  en del, (Ganska mycket) Benmuskler som fan får man! (även detta gamla bilder)
Fin hårfärg by the way...
Men egentligen så är det bara att acceptera hur man är. Älska sig själv! :)

heeeeeeeeey bitches

Det blir alltid såhär, jag säger att jag ska vara duktig på att blogga och så blir det såhär?? Suck på mig.. Jag har faktiskt legat hemma denna veckan. har ingen dator nu, (eller jag kanske redan skrivit det?) Så blir lite svårt med bloggen, men jag ska försöka :)

Har massa att skriva.. hmm, ska jag försöka slänga ihop ett låååångt inlägg då med lite grejer jag glömt skriva om? Allt jag tänkt och gjort och velat göra medans jag varit sjuk, typ.. haha aja få se vad det blir. Here it comes!

Ni vet jag och alla mina planer.. har hittat huset jag ska bo i! haha :) Om några år, tro mig ;)


När man är hemma är sjuk så är det film elelr läsa som gäller, rigth?? Precis vad jag har gjort! Egooboost magazine blev inköpet :) Faktiskt lite besviken.. Men sure, den var sjukt bra och dem har fått in sjukt mycket inspiration, tro mig! vet ni vad.. jag skriver en recension om tidningen i ett enskilt inlägg istället... Det gör jag när jag är klar med detta inlägget :) SÅ LÄS DET SEN.


Jag har kommit på en till sak, jag måste sluta äta! Eller haha nu ska vi inte överdriva ;)Jag menar sluta lägga så jävla mycket pengar på mat! Latte, Cheeseburgare, Drickor och sånt skit.. PLUS att jag behöver dra ner på all skit mat :) Kommer göra det till ett litet sommarprojekt typ, istället för att gå ner 10 kg till sommaren (Exempel) Så ska jag se tillatt vara sjukt duktig UNDER sommaren, hur mycket roligare är inte det liksom? Choklad =jordgubbar Latte = Iste.. Det får också bli i ett enskilt inlägg :)

fan den här jävla idén med ett långt inlägg funka inte haha! Nu börjar jag istälelt skriva några mindre ist. bye bye

..

Mår piss.. Orkar inte ta det här :/ by the way, Bara jag som stör mig extremt mycket på när emos säger "awesome" haha.. fyfan sluta med det :)

Lyssna på min kusin!

Lyssna och kommentera :D!

JB eller vad säger du siri??

Olyckligt kär







Sjuk

Jag är sjuk, har vart hemma från skolan legat vid tvn hela dagen :( Inte orkat blogga..

Mobil :)

Tänkte kolla om någon är intresserad av att köpa Samsung galaxy? haft den i ganska exakt 2 månader nu men ska köpa en ny mobil så om någon vill ha den hör av er (: 0720142585 & sara mylinda lindh@facebook! Inga repor vad jag kan se men lite skav på kanterna typ men inget jag sätt föräns jag skulle kolla repor nu :)

Svar linda: Det är bara spets ;)

haha pallar inte ladda in bilder men..

Här är min nya jacka iaf!

bilder från helgen

Kom hem för en stund sedan, drog in till stan med Siri, Freddy, Oliver och Ellen för att kolla lite grejer :) Men det blev så jävuulskt varmt så jag drog faktiskt hem.. ska träffa Irene en stund nu och prata också. Har köpt en tröja och en kjol, (jag som aldrig använder kjolar..??? dags typ ;)) Visar dem i nästa inlägg!
Donken in my heart
Åkte båt runt göteborg typ, niice!

hej ni hatar inte mig va?

Eller jo det får ni göra..
Har vart borta typ hur länge som helst, känns det som. Och min pappa har tagit min dator och jag hittar inte laddaren till en annan jag brukar blogga från ibland.. Så blir att låna pappas dator ibland vilket ofta är uptagen! :( jaja.. helgen har varit gryyyymt bra! Julia du är så jävla go :) Glöm inte vad vi planerat hjärtat haha ♥ Men vet ni? Jag tänker inte sitta här och skriva vad jag gjort i helgen för det känns riktigt oaktuellt. men jag kan säga att den har varit sjukt bra och att bilder KOMMER!

Vaknat hos Matilda nu!

Såå efter en go kväll med goa tjejer (Ellen och Matilda) så är vi nu vakna ovh har käkat asgod frukost! Har outfit bilder från igår och allt väntar bara på att Daria ska lägga ut dem ;) Vilket fall som helst så blir det Julia idag! Först Bastu eller vad var det du sa hjärtat?? Sen antagligen krök men inte säkert :) Kommer bli en asgo dag solen lyser som fän och det gillar vi!!



hos matilda

är hos matilda med lite människor updaterar sen

Tyckte bilden var så fin

6a00e54fb7301c88340154322220ff970c

sen.. Som vanligt

Har börjat för 40 minuter sen.. illa!
i alla fall så kommer det bli en go dag idag :) Slutar tidigt så först drar jag hem till Becca och lämnar hennes kläder, sen hem och springa & duscha och sen dra till Siri (Ska övertala henne att vi ska åka till stan med hihi).. Seeeeeeen blir det grillning bara jag och hon! Mys mys mys.. Vi hade tänkt dra till ölberget?? Ni kanske inte vet vad det är men det är sjukt mysigt där.

Drömmar bör man ha!

Jag förstår inte dem som inte har några drömmar eller ambitioner? Dem som vet hur deras liv kommer se ut och inte bryr som att göra något åt saken, villa och volvo eller hur är det man brukar säga? Om jag hade vart mina föräldrar hade jag fan inte bott här! Hade verkligen inte bott  detta huset eller på NÅGOT sätt haft denna livstilen. Svensson.se haha..

Nej jag ska bo i ett stort vitt hus någonstans nära storstaden men ändå "på landet" typ.. Haha jaja precis som partille skriver på sin reklam ;) Jag ska ha en BRA man som har kostym på jobbet.. älskar filmer när killen kommer hem från jobbet i kavaj och skjorta! Ser typ classy ut?? Också ska jag bli milf med, ska ha fina kläder och ska låta mina barn ha fina märkeskläder och stora rum.

Kanske lite mycket planer.. Men precis så här ska jag ha det :)
Inte såhär.. Fult hus btw

vill ha ska måste ha

Tänkt börja med att säga att jag hatar Ellen, hon har smittat mig jävla hagga :( har legat och kollat på TV hela dagen och mått skit. Bara jag inte får din feber också! gaaah :) men jag mår lite bättre nu än i morse iallafall. goodiiiieee! Funderar på att gå ut och springa? Eller det kanske inte är så jävla bra.. haha.. men vill man bli smal måste man ju! Fast får nog vänta tills jag blir helt frisk. Så idag blir det nog lite inspiration bloggning eller något, lär ju inte hitta på så mycket liksom haha ;)
Fyfan! Så här vill jag se ut i sommar :) Skor från nelly, Tröja från Classified och jeans från Gina. Nice nice nice...!

Svar om skor

Man köper dem på Nelly.se!

by the way har jag hämtat min kamera nu, så här har ni bilder på hur jag såg ut på valborg :D



min kamera är inte här

Bloggar utan bilder suger, och min kamera är hos becca ;8 Kommer inte blogga alls mycket föräns jag har fått tillbaka den. btw så är jag ledsen för att jag inte har lika mycket besök som jag hade innan jag låste bloggen.. men aja ;(

okejokej

igår var det valborg som alla vet :D 
Hinner tyvärr inte skriva vad som hände osv men kan göra det sen. Jag har bråttom till becca för vi ska till liseberg ;) Kameran är hos henne och självklart kommer det bilder senare när jag kommer hem! så ingen mer uppdateringen föräns jag är home again :) Puss S

RSS 2.0
ForHair.se
Gratisbio.se
ESafe.se
Club4Beauty.se