hehe

Eftersom det är 4 pers som undrat var jackan kommer ifrån måste jag tyvärr meddela att... det är hemligt... nejdå! Skriv till mig på FB så säger jag

hahaha

jag skrev "Jag vill att min blogg ska vara klar nu nu nu så jag kan skriva all skit där..." på min Facebook.. Och gissa? besökarna steeeeeg som fan!!!

vet att ni saknar min blogg :(

bajs

JAG VILL BÖRJA BLOGGA NU!
Men jag vägrar utan en snygg design, och jag har typ värsta idén med till designen.. Öfrsökte fixa photoshop igår, bajs på det för det funkade inte. Pappa har iof någon gammal version photoshop på en skiva som jag kan be han installera... (som inte kommer gå ut) Men jag vill ha CS5 :( Men bättre än inget kanske...
Sååå. Sov hos irene igår! Älskar den tjejen ♥ Idag blir det först skola, sedan hem och STÄDA hahah.. Sen ut och springa med Irene :)
tråkigt slarvigt inlägg men var tvungen... saknar bloggen...
Vissst är denna hårfärgen fin?? Naturligt, mörkare uppe ljusare nere... funderar fan på att ha det så :) 

MEN NU BLIR DET SKOLA HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ

blogga blogga sakna sakna blogga blogga

har värsta bästa inspirationen till en ny design, blir att fixa photoshop sen köööööra

loooooove

snygg eller snyggg????

HM vs ASOS

Medans jag väntar på ny design osv så tänkte jag passa på att smygupdatera lite hehe!
Budget från HM och mellan från Asos, vilken väljer du? ;) Jag skulle nog skippat båda faktiskt...

Min "nya" blogg

Hej ni dom FORTFARANDE följer min blogg slaviskt även fast jag "slutat" blogga ;)
Tänkte bara berätta att snart (Jag lovar) kommer jag att starta upp min blogg igen! Men lite förändringar kommer att ske, min blogg kommer nämligen bli superduper personlig. Om ni bara visste hur sjukt mycket ni inte vet om mig, så sjukt mycket som jag håller hemligt.. tex vad jag gör på helgerna osv, vad jag egentligen känner och tänker samt personliga tankar om saker och mina största intressen som jag faktiskt har valt att inte skriva så mycket om eftersom att jag varit osäker och tveksam på vad folk ska tycka. Och självklart kommer en ny fräsch design att komma upp!  Och jag VET att folk kommer snacka. Snacka skit om mig, bara för att jag inte "får" göra det där och det där eftersom jag är för liten osv. Jag har hört det så extremt många gånger innan, men vet ni? JAG BRYR MIG INTE. Jag har alltid och kommer alltid vara den tjejen som folk stör sig på. Det finns få människor som jag litar på och som känner mig PÅ RIKTIGT. Det är ER jag bryr mig om, sen finns det så extremt mycket falska människor framförallt i floda som lever på att försöka trycka ner andra och mår bra av att snacka skit om dom som inte bryr sig om vad folk säger. Ni är svaga flickor, ni är så sjukt svaga och kommer aldrig någonsin vinna på det. och NEJ nu menar jag verkligen att jag tycker alla i floda är sådana, men många faktiskt men det är sånna människor som jag undviker. så, slutsats så, min blogg kommer bli jätte personlig och ni kommer få lära känna mig och mitt liv.



Random bild på Ludvig min sköldpadda haha!

RSS 2.0
ForHair.se
Gratisbio.se
ESafe.se
Club4Beauty.se